Geïntegreerde communicatie om makkelijk samen (thuis) te werken

Coligo MEETINGS Pro heeft alle features van de standaard versie, maar heeft daarnaast nog een aantal features.

Vraag nu direct gratis aan
Coligo Meetings

Coligo MEETINGS biedt je de mogelijkheid om zonder additionele software een videogesprek te starten. Je maakt eenvoudig een room aan en deelt de link met de andere deelnemers.

Ontdek Coligo MEETINGS

Coligo REACH is de mobiele app die je in staat stelt de regie te nemen over je eigen bereikbaarheid. Bepaal wanneer, via welk device en voor wie je bereikbaar wilt zijn. 

Ontdek Coligo REACH

Coligo MOBILE biedt alle functies van Coligo DESKTOP op je smartphone. Bellen, chatten, belfunctionaliteit én inzicht in de beschikbaarheid van collega’s – samengevoegd in één app.

Ontdek Coligo MOBILE

Coligo DESKTOP is de applicatie waar de verschillende communicatiekanalen samenkomen. Je kunt bellen, chatten, bestanden delen, en collega’s uitnodigen om samen te werken.

Ontdek Coligo DESKTOP

Coligo Suite

Communicatie vormt de basis voor succesvol zakendoen. Geen wonder dat je steeds meer behoefte krijgt aan een totaaloplossing, waarbij vaste telefonie, mobiele telefonie en communicatie via web geïntegreerd zijn in één werkplek. Coligo brengt deze communicatieoplossingen bij elkaar om voor ultieme samenwerking te zorgen. Niet alleen privé, maar ook zakelijk.

De Coligo apps zorgen vor ongeëvenaarde controle over je communicatie. Door de slim met elkaar geïntegreerde applicaties heb jij de regie over je eigen communicatie en bereikbaarheid. Voortaan bepaal jij voor wie je bereikbaar bent, en vooral ook wanneer je wel, en wanneer je niet bereikbaar bent.

Neem contact op

Vul je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Partner worden tbm

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.