Eindelijk één geïntegreerde out-of-the-box communicatieoplossing

Er zijn verschillende communicatieoplossingen die integratie beloven. Maar uiteindelijk ben je nog steeds veel tijd kwijt aan het werkbaar krijgen van deze oplossingen. Om over het gebruiksgemak nog maar te zwijgen. Het integreren van verschillende oplossingen in je dagelijkse werkzaamheden heeft als bijkomend nadeel dat iedere oplossing zijn eigen interface gebruikt. En het wennen aan verschillende interfaces is bijzonder inefficiënt. Coligo lost dit probleem voor je op met een interface die over alle kanalen herkenbaar is, en bovendien out-of-the-box voorziet in alle communicatiemogelijkheden die je nodig hebt.

Of je nou wilt bellen, chatten of een videoconferentie wilt opzetten, Coligo biedt het je. Dat betekent dat je zelf volledig de controle hebt over de manier waarop je met klanten communiceert. Of met collega’s. Eigenlijk met wie je maar wilt. En dat via een interface die over ieder kanaal dezelfde herkenbaarheid heeft. Dat betekent efficiënt werken en daarmee je klanten beter van dienst zijn.

Coligo MEETINGS bied je de mogelijkheid om zonder additionele software een videogesprek te starten. Je maakt eenvoudig een room aan en deelt de link met de andere deelnemers. Wanneer zij deze link openen komen zij eerst in een wachtkamer terecht. Dit geeft jou de mogelijkheid om te checken of de juiste personen zijn ingelogd. Met één druk op de knop open je de room voor iedereen, en kan het videogesprek beginnen. Bovendien is het delen van je scherm of documenten met de hele groep in de room zo gedaan. Handig als je bepaalde documenten met een klant wilt delen, of wanneer je een demo wilt geven. Of gewoon als extra helpdeskoplossing naast je bestaande callcenter en webcare afdelingen.

Coligo Mobile biedt chat- en belfunctionaliteiten in 1 app. Bovendien staan al je collega’s automatisch in de adreslijst, dus je hoeft niemand meer handmatig toe te voegen. De chatgesprekken die je voert zijn zowel in Coligo Mobile als Coligo DESKTOP beschikbaar. Waar je ook bent, op je werkplek of onderweg, je hebt altijd je volledige communicatiehistorie binnen handbereik. En met presence status zie je bovendien of je collega wel of niet beschikbaar is. Wel zo transparant.

Kortom: werk efficiënter, klantvriendelijker en makkelijker met de volledig geïntegreerde communicatieoplossingen van Coligo!

Voor wie?

Je wilt zelf kunnen kiezen hoe je contact onderhoudt met klanten en collega’s
Je ziet graag de beschikbaarheid van je collega’s zien zodat je weet wanneer zij bereikbaar zijn
Je wilt je klanten een vlekkeloze, ononderbroken communicatie-ervaring bieden.