Coligo MEETINGS: Introductie van ’Stickers’ & ‘Active speaker’ – geven een nieuwe dimensie aan video vergaderen

Coligo MEETINGS wordt in augustus verbeterd door de toevoeging van een tweetal nieuwe functies: ‘Stickers’ en ‘Active Speaker’. Voortbouwend op het succes van Coligo MEETINGS, en op basis van feedback van gebruikers is video vergaderen nu nog makkelijker, leuker en effectiever.

Lees meer

Coligo MEETINGS beloond met editor's choice van WINMAG Pro

IT-magazine WINMAG Pro heeft Coligo MEETINGS getest. Met een 9.2 als rapportcijfer en de ‘Editor’s Choice’-award is Coligo MEETINGS rijkelijk beloond door het zakelijke vakblad. Lees de ervaring van het WinmagPro redactieteam in de product review.

Lees meer
Coligo in de praktijk

Samenwerken op afstand: hoe werkt dat?

Door het coronavirus werken steeds meer mensen thuis. Dat is wennen. Ondanks het feit dat wij een digitaal en internationaal bedrijf zijn en geregeld met elkaar op afstand samenwerken is het toch een hele uitdaging. Hoe zorg je voor een succesvol thuiswerkbeleid?

Lees meer

Efficiënter werken voor tevreden klanten

Een overzicht van Coligo in de praktijk

Neem Coligo
Coligo in de praktijk

Maximale bereikbaarheid met maximale controle

Je bent de hele dag bereikbaar voor al je klanten en soms werk je zelfs ’s avonds door. Dat is niet erg, je haalt er voldoening uit om tot het uiterste te gaan voor je klanten. Happy customers?

Lees meer

De ultieme samenwerking binnen handbereik

Soms word je gek van de hoeveelheid applicaties die je dagelijks gebruikt om met je collega’s te communiceren, zelfs wanneer dit over hetzelfde project gaat. Denk bijvoorbeeld aan e-mail, Skype, Slack en WhatsApp, om berichten en bestanden van alle soorten te delen. En hoeveel tijd ben je kwijt om die gesprekken in één bestand samen te voegen zodat je nog zin van de hele conversatie kunt maken?

Lees meer
Coligo in de praktijk
Coligo in de praktijk

Eindelijk één geïntegreerde out-of-the-box communicatieoplossing

Er zijn verschillende communicatieoplossingen die integratie beloven. Maar uiteindelijk ben je nog steeds veel tijd kwijt aan het werkbaar krijgen van deze oplossingen. Om over het gebruiksgemak nog maar te zwijgen.

Lees meer

WINMAG Pro: Coligo is MKB Proof

Vloeiende communicatie kan een uitdaging zijn voor bedrijven. Met communicatiesuite Coligo kan ieder bedrijf die uitdaging aan. Bellen, chatten, videovergaderen en bestanden delen is nog nooit zo intuïtief geweest.

Lees meer