De ultieme samenwerking binnen handbereik

Soms word je gek van de hoeveelheid applicaties die je dagelijks gebruikt om met je collega’s te communiceren, zelfs wanneer dit over hetzelfde project gaat. Denk bijvoorbeeld aan e-mail, Skype, Slack en WhatsApp, om berichten en bestanden van alle soorten te delen. En hoeveel tijd ben je kwijt om die gesprekken in één bestand samen te voegen zodat je nog zin van de hele conversatie kunt maken? Dankzij onze geïntegreerde desktop en mobiele applicaties kun je makkelijk één communicatiekanaal hanteren, en daarop inspringen waar je je ook bevindt. Efficiëntere samenwerking kan bijna niet.

Coligo DESKTOP is de applicatie waar de verschillende communicatiekanalen samenkomen. Je kunt bellen, chatten, bestanden delen, projecten aanmaken en collega’s uitnodigen om aan projecten samen te werken in dezelfde omgeving. Zo hoef je niet met verschillende collega’s met hun voorkeursapp te communiceren, maar bundel je alle projecten en gesprekken op één centraal punt voor verhoogde efficiëntie in je werk.

Een unieke feature van Coligo DESKTOP is de callcontrol functie. Stel, je zit op je werkplek en je krijgt een belangrijk telefoontje. Maar over 5 minuten móét je in de auto zitten om naar een belangrijke afspraak te gaan. De callcontrol functie zorgt ervoor dat je het gesprek kunt doorsturen naar je mobiele telefoon en daar verder kunt praten. En dit zonder dat de beller er ook maar iets van merkt.

Coligo DESKTOP is gemaakt met functionele samenwerking in het achterhoofd. En samenwerken doe je niet alleen op je vaste werkplek. Steeds vaker is het nodig om ook via je smartphonel “nog snel” even iets te doen. Daarom maken wij alle functies van Coligo DESKTOP ook beschikbaar op onze geïntegreerde mobiele applicatie Coligo Mobile.

Veilig, efficiënt en toegankelijk. Weet je het zeker dat je collega’s nog snel even een reminder via Whatsapp wilt sturen?

Voor wie

  • Je wilt efficiënter werken en geen tijd besteden aan het samenbrengen van alle losse stukjes van de puzzel;
  • Je wilt de vrijheid om je eigen device te kiezen om met je collega’s te communiceren of aan projecten samen te werken;
  • Je bent veel onderweg en zoekt daarom naar een oplossing die één omgeving creëert over al je devices.